Alba Rando

Home / Alba Rando

Socials

Al llarg del trajecte he experimentat amb la fotografia, la serigrafia, la il·lustració i la pintura. Diferents cares de l’art però amb un nexe: composició, llum i color.

La fotografia és la meva primera via d’expressió artística (I.E.F.C, 2000) però serà la serigrafia la que, anys més tard, em portarà cap als mitjans que utilitzo actualment: la il·lustració i la pintura. Amb la serigrafia començo a crear i plasmar els meus propis dissenys. Arriben els primers encàrrecs i és llavors quan neix Oh My Ink!, nom sota el qual em desenvolupo com a artista.

El meu caràcter inquiet i curiós em porta a descobrir noves tècniques, obres, persones, que m’inspiren i fan esclatar la meva creativitat. Trobo en la il·lustració i la pintura a l’oli un nou llenguatge que em permet expressar amb molta més veracitat sentiments i emocions.

Em fascina el retrat i la figura humana. A través de les faccions, els cossos, la mirada, el gest, els patrons i estampats, parlo d’estats d’ànim, sensacions, vincles, actituds i denúncia. Els meus retrats, en realitat, son autoretrats amb diferents rostres.

M’agrada il·lustrar amb tinta negra i traç minimalista, fent que les línies, les formes i les pinzellades d’aquarel·la es relacionin entre sí en un discurs molt personal. L’empremta d’aquest mitjà està present també en els meus olis, de pinzellada fina, gust pel detall i colors vibrants.

Participa en la exposición colectiva ¿Quién verá las últimas abejas? en julio de 2023, en Taller Balam.

Abrir chat
Hola,
En que podemos ayudarte?
Ir al contenido