Gomet negre

Gomet negre, una intervenció de Maurici Balsells

Aquest febrer Maurici Balsells envaeix l’espai del Taller Balam. En aquesta instal·lació l’artista vol reivindicar la feina subterrànea, el treball que un artista fa per aprofundir en el propi llenguatge i no es veuen, les “obres” que, paradoxalment per a una galería, no son per vendre. Gomet Negre és una mostra d’experimentació plàstica, de timides i tendres idees just en moment de néixer, d’exploració dels límits, de talent nu, de tot allò que sembla massa poc o fins i tot massa “massa”.

Gomet Negre és també un exercici de comissariat en col·laboració entre l’artista i l’equip Balam que intenta convertir la col·lecció, l’obra plàstica més primaria en una instal·lació conceptual i pedagogica que expliqui l’Art mateix i animi a parlar de la situació d’aquesta en la nostra societat. Us animem tant a venir a la inauguració del divendres dia 3 i a participar de l’event que organitzare per al dijous 16.

De l’1 al 28 de febrer  de 2023

Inauguració divendres 3 de febrer de 2023 a partir de les 18h.

Acció amb l’artista, dijous 16 de febrer de 16 a 20h. Entrada lliure.

 

Abrir chat
Hola,
En que podemos ayudarte?
Ir al contenido