Design Market Barcelona 2022

Taller Balam és un centre de creació artística i galeria d’art que acull projectes desenvolupats per artistes i artesanes emergents residents a Barcelona. Un espai on exposen les seves obres, les comercialitzen i comparteixen els seus coneixements a través de cursos i tallers. En les activitats que es programen al Taller Balam s’incentiva el diàleg, la participació i l’apropament a l’art i a la cultura de manera activa. Et convidem a descobrir les obres de més de 50 creadores. Al Design Market Barcelona trobaràs un tast.

Si cerques una peça d’art, un curs, un regal original o una experiència, tot ho tens a Taller Balam. La galeria més molona de Barcelona.

Més informació al web del Design Market BCN by FAD
i al web del FAD

A l’stand de Taller Balam del Design Market Barcelona participen:

Abrir chat
Hola,
En que podemos ayudarte?
Ir al contenido